Selecteer provincie

Tas BV Technisch Uitzendbureau A W M vd 0181-392555: werken in techniek, bouw of horeca medewerker. Vast contract of oproepkracht met vakantiegeld.


Details

Adres
Pascalweg 20
3225LE Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus30, 3220AA, Hellevoetsluis
Wat wij doen:
Binnen ons bedrijf staan persoonlijke aandacht, enthousiasme en betrokkenheid hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers hebben zij talent in luisteren en kijken en concentreren zich op de wensen en ambities van werkwilligen(zoekenden) en opdrachtgevers.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in de jaren tachtig zien wij het als een uitdaging dit zo optimaal mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Wij verliezen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt niet uit het oog om op ieder moment goede oplossingen te kunnen bieden als het om een passende baan of een geschikte nieuwe medewerker gaat.

Het werkgebied van Technisch Uitzendbureau A.W.M. van der Tas B.V. is landelijk. Zo zijn we gegroeid naar een gerenommeerde uitzendorganisatie die 24 uur per dag en zeven dagen per week voor iedereen toegankelijk is met vragen, zowel telefonisch als via onze e-mail.Service:
Alleen op afspraak

Vakgebied:
Administratief, Elektromonteurs, IJzerwerkers, Heftruckchauffeur, Opruimers, Schoonmaak, Sleutelaars, Steigerbouwers, Winkelpersoneel

Diensten voor werkgevers:
Arbeidsbemiddeling, Detachering, Payrolling, Trainen en opleiden, Uitzenden, Werving en selectie

Dienstverband werknemers:
Tijdelijk uitzendwerk

Aangesloten bij / Certificering:
ABU, SFT, VCU, VRO Nen-4400